måndag 23 mars 2009

Soliga minnen


Det gråa vädret vill inte ge upp så lätt. När jag tittar ut genom mitt köksfönster ser jag små små snöflingor som faller snabbt ner mot den isiga vita snöskorpan. Trädkronorna sträcker sig mot den gråa himlen.
Tänker tillbaka några dagar och minns att det var sol och vårkänslorna spirade i kroppen. Snödropparna tittade fram och våra grusvägar var en blanding av snöslask, is och lera. Det sistnämnda kanske inte låter så kul, men det är ju ändå ett tecken på varmare tider.
Vill nu bara drömma om att solen kommer tillbaka och ger nytt liv... blir lättare med lite våriga bilder från Uppsala.

6 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vad fina bilder, det är verkligen vårkänsla i dem. Trist att det är sämre väder igen, nu är tålamodet slut och vi vill ha vår!
Kram

Photos by Storm sa...

Härliga bilder med vårkänsla från Uppsala. Ska dit över påsken och när jag ser bilderna blir jag sugen. Ha det bra/Lis

Niklas exponeringstränar sa...

Mors!
Jo, vi är fortf. hemma. Febern ger sig inte :-(
Snygga vårbilder. Gillar särskilt trädskuggan på skytteanum och ljuset på den sista bilden (betongklump?). Synd att du inte var närmre skridskobanan, för gubben med rullatorn och ismaskinen var ju klockrent ihop...männen och deras farkoster liksom. Prova om pixlarna räcker till för en kraftig beskärning, det tror jag skulle ge en helt annan blid.
Simma lugnt
/Niklas

Nattsyrran sa...

Här i Västerås envisas snön fortfarande med att trilla ner nästan dagligen. Härligt med vårbilder att drömma sig bort med. =)Susanne

Ulrica sa...

Vilka fina bilder från Uppsala du bjuder på. Och våren kommer ju till slut, men ibland kan bakslagen kännas bra tunga. Idag läste jag dessutom att våren blir kallare än normalt :(

Men jag njuter så gärna av dina bilder så länge...:)

Ninni sa...

Stackars er! Det är inte roligt med alla dessa bakslag på våren även om man vet att de alltid kommer...
Många fina vårbilder från Uppsala att njuta av!
Tack för hälsningen! Det känns redan bättre...nu är jag arg istället!
Må så gott!
Ninni