lördag 28 mars 2009

Veckans fönster


Skulle egentligen ha tagit tåget till Gävle idag för att titta och klämma på en liten bebis (är ett babyboom år i min bekantskapskrets). Men p.g.a dåliga tågförbindelser blev det istället en promenad som vanligt i närområdet. Grått och trist, men kameran fick följa med ändå och det blev en del foton tagna. Däribland på detta lilla hus. Även om huset inte är direkt pampigt, så fanns det ju faktiskt åtminstone 3 stycken fönster som ser ut på lite olika sätt. Ägarna verkar iallafall nöjda med utsikten från skorstenen...

För att se fler fönster titta in hos Susanne

5 kommentarer:

Ulrica sa...

Står huset öde? Så synd på ett så gulligt hus. Men de lilla pippisarna kanske är glada att få rå om det alldeles själva. Och så kul att alla fönster ser olika ut, charmigt:)

Pumita sa...

Det ser lite ödsligt ut men å andra sidan undrar jag om ägarna skulle sitta på skorstenen och värma sig om det var så... Hoppas att någon fixar till huset för det ser jättemysigt att bo i.

annette sa...

Om huset står tomt är jag spekulant, vill norrut men kan inte pga av arbete, men jag kommer om några år;)

Vackert hus och kul med tre olika fönster.

Ha en skön kväll!

annette

Ninni sa...

Fönstret på övervåningen är ju fint. Synd att det nere är utbytt. Vad tråkigt att det får stå öde och förfalla...Det är ju ett fint hus.
Men det är som när man åker omkring i norra Hälsingland, på vissa ställen ser det ut som om alla hus är övergivna.

Marie Höglund sa...

Det huset skulle jag vilja ha. Skulle kunna vara mitt "vattenhål" :-)