fredag 13 mars 2009

Fredags färger - Grön och GråHär kommer mitt bidrag till Fredagsfärger som denna vecka är Grå och Grön.

Har varit mycket grått här idag, men sämre med roliga gröna färger. Har letat bland mitt fotoförråd och till slut hittat denna gröna vas. Fick photoshoppa mig till lite grå bakgrund och voila!
För att se flera grön/gråa bilder se här

5 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Hej hopp i stugan! Tack för kommentarer hos mig!
Hur mås det? Är ni piggare nu? Måste säga att jag gillar din torsdagsreflektion ang konsumtion. Ibland, eller alltför ofta så tror jag att jag skulle bli liiite lyckligare om jag fick shoppa mer. Men sen när man väl handlar något så...tja...så är glädjen kortvarig om alls. Jag vet dock att nya kameraprylar skulle göra mig glad ;) Men jag får lite ångest när jag börjar tänka på konsumtionssamhället vi lever i och vad det gör med moder natur.
Gillar din dörr till holken och är det en vas från jobbet jag skådar här? eller har ni möjligtvis också en grön vas hemma?! :)
Trevlig helg önskar jag er och det vore som sagt kul att ses snart!
Kram

Ulrica sa...

Så snyggt. Först ska man får en idé sen ska man omvandla den till en bild, du har gjort det perfekt. Jag gillar den supermycket.

Jah Hollis sa...

Personligen är jag lite skeptisk till att photoshoppa fram färger man inte har i en bild. Men det gröna är fint i alla fall. :-)

Nattsyrran sa...

Wow! Riktigt häftig grön färg! Bra jobbat! =)

Marie Höglund sa...

WoW! Hur kan jag ha missat denna bild. Vad fin den var :-)