torsdag 5 mars 2009

På besök

Jag och C har varit hos mina föräldrar (mormor och morfar för C) idag.
Vi tog en sväng till Gävle också, my hometown! Hade kameran med, men hann inte fota förrän vi var tillbaka hos "mormor och morfar". Fotona är tagna i det gamla köket på övervåningen. Här har jag många fina minnen, mest från den tid då min mormor och morfar bodde i huset. Min mamma och pappa tog över huset några år efter att morfar gick bort. De har renoverat nedervåningen, men övervåningen har mycket av inredning och färger bevarats. Jag bara älskar de gula köksluckorna mot den gröna väggen. Har nog inte tänkt på hur fint det är förrän nu när jag fotat. Har mycket mer att fota i detta hus kan jag säga.

Vet inte riktigt om jag lyckades riktigt med gråkortet i mina foton i förra inlägget, men idag tror jag att äntligen fått till det (gråkortet kostade knappt 300 spänn och köptes på en vanlig fotoaffär).

8 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Väggklockan!!! Supersnygggggg!!! Förstår att det finns att fota i "det gamla köket". Pelragonbilden gillade jag bäst. Bra komponerad och beskuren. Kanske liiiite mörk, men det var väl det ljuset som bjöds kan tänka.
Ha en bra fredag
/Niklas

Karins fotoblogg sa...

Får man svära? Fan vad snyggt, Karin! Som jag gillar! Alla bilder. Och du, jag är så nyfiken på ditt gråkort! Jag funderar själv på ett. Har hittat ett på Kaffebrus för 79 kr men det är typ 10 *15 cm, undrar om det kan vara nåt och hänga i gran? Hur stort är ditt?

Vita Stunder sa...

Bilden på kopparna och den sista på pelargonen är vrålsnygga!! :)

Jag förstår att det blir mycket barnböcker just nu. Det är ju fullt naturligt!
Men vad tycker du om att läsa annars, när du själv får välja?
KRAM, Anna

Ulrica sa...

Vilka vackra detaljbilder. Du har verkligen fått til det. Alla majblommorna som är sparade.... och den gamla radion. En skatt där på övervåningen...

Ninni sa...

Jag blir alldeles nostalgisk när jag ser dörrhandtagen;) Såna hade vi på vårt sommarställe när jag var barn. Pelargonbilden gillar jag verkligen också.
Jaså du är från Gävle;)) Jag har mitt jobb i Gävle...när jag inte är tjänstledig som nu.
Trevlig helg!

Fine Little Day sa...

Fina detaljer, och fina bilder!

Sindri sa...

Jättesnyggt kök de har. Gillar grönt :-) /Smamman

Nattsyrran sa...

Vilka underbara retrobilder. Underbara prylar. Måste vara hur mysigt som helst att vara där!!
Mvh susanne