onsdag 14 oktober 2009

Böcker och åter böcker

Vi är ju egna företagare lite på sidan av våra vanliga jobb. Drömmen är väl att kunna satsa helt på företaget, men då gäller det ju att lägga ner så mycket tid som man bara kan. Och tid är det ofta ont om känns det som.
Idag och igår satt jag iallafall och matade in böcker i vår bokkatalog och det känns riktigt skönt att jag verkligen tog mig tid att göra det. Är så lätt hänt att man hittar andra "nödvändiga " saker som behövs göras när man är hemma. Det gick så pass bra att jag belönade mig själv att öva lite på porträtt efter att högen med böcker var avklarad för denna gång.

När man driver ett antikvariat så består jobbet i inköp av böcker både hos privatpersoner och på ex. auktioner och det är vi rätt duktiga på, eller rättare sagt M är det ;-) Men sen ska man ta hand om böckerna också. Så nu massor med böcker som väntar på att komma ut på nätet till försäljning. Vi jobbar så mycket vi kan för att få ut fler titlar på nätet, så om det verkar skralt nu så ska det bli bättre med tiden. Men kolla gärna in vår hemsida
och klicka er vidare till vårt sortiment som finns på Bokbörsen och Tradera. På Tradera finns ibland lite annat smått och gott också. Kanske finns det något intressant... varför inte en fotobok...Så nu har jag fått göra lite reklam ;-)

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Tänk att ni har ett antikvariat, va roligt. Kan tänka mej att det kräver lite tid och kan säker bli hur mycket jobb som hellst, om man vill. Lycka till! ...o fin hemsida!

Karins fotoblogg sa...

Ni är så duktiga och jag är så imponerad! Snygga bilder, gillar hur du har satt ihop dem!

Kram

Karins fotoblogg sa...

Åhh! Snygg header! Glömde säga det ju!

Kerstin sa...

Men vad spännande med ett antikvariat. Jag visste inte att ni höll på med det. Vad kul det måste vara. Det finns ju så mycket intressanta böcker.
Ni saknar väl aldrig kvällsläsning? ;)
Fina bilder, Karin.
Nu ska jag kika på er hemsida.