fredag 9 oktober 2009

UtflyktIgår var vi på utflykt till Fjärlishuset i Haga parken. Jag och Karin - Karins fotoblogg
hade förhoppningar både på att ha en mysig dag med våra barn på ett spännande ställe med matsäck och allt, samt att få fota lite i en spännande tropisk miljö med fjärilar, fiskar, växter m.m. Men det blir ju sällan som man har tänkt sig när det kommer till att fota när man har barn med sig. Våra barn är ju som barn är mest (i 2 - 5 års åldern), så mycket handlar ju om tur om man ska komma hem med några foton överhuvudtaget.
Inte bara barnen var svåra att få med på bild utan den tropiska miljön ställde också till det med imma på linsen. Fjärilshuset är uppdelat i olika rum så värmen och luftfuktigheten blev olika beroende på var man var. I det varmaste rummet var det så fuktigt och varmt att det blev svårt att vara kvar särskilt länge. Men det var häftigt att uppleva miljöerna och rätt skönt att komma ut i den klara höstluften efteråt.

Vi hade iallfall en jätterolig och spännande dag och vi åker gärna tillbaka. Fast då gärna på sommarn när man kan gå lite tunnare klädd i en tropiska miljön.

Men några bilder fastnade i min kamera som jag gillade när jag kom hem. Fast än de finns tusen fel med avkapade armar och ben och växter m.m som stör så tycker jag om känslan i bilderna.

5 kommentarer:

oumberligating sa...

Gissar att det blir fler bilder, men den du idag visar på "Gabbarna Boys" är härlig bara den.
Fjärilshuset är ett fint ställe, varit där ofta med barn och skola, har man tur så kommer man dit när något litet "under" kryper ur sin Puppa!
Lilla Frun är aldrig med, det är något som är skumt, alla fjärilar dras till henne och landar på henne, nattspinnare flyger och krockar med henne. Nu har hon ingen parfym alls på sig och inget som luktar pga av allergi, så något är det. Visst är det mysigt, men när man inte kan vifta bort flygfäna i ansiktet för att man går på kryckor så kan det bli lite för mycket av det goda!
Hmmm...som nu när jag åter igen skriver kanske för mycket!
Vilket fall som helst ha en fin helg alla kategorier!
Kram ifrån Peter!

Karins fotoblogg sa...

Fina pojkarna! Jag tycker att bilderna blev bra, trots "bristerna" du skriver om. Som sagt, känslan betyder så mycket! Men det är ändå rätt intressant att vara medveten om hur bilderna blir. Jag har en bild på min blogg fr utflykten där O blåser såpbubblor och "luften" som borde vara framför honom är bakom. Men det kvittar för där går jag också på känslan. Jag tänkte först att jag skulle skriva detta i inlägget och liksom "ursäkta" mig, men det fick vara.

Tack för en trevlig dag! Vi ses i em!

Kram

Cecilia sa...

Helt underbara pojkar. Jag minns och längtar tillbaka till tiden då mina var så små. Njut så länge det varar. Och du, det gör inget om det inte blir några foton, med så fina barn. Ha en trevlig helg.

Photos by Storm sa...

Vilket härligt litet gäng. Vi har tre killar födda inom 5 år så jag vet precis vilket ös det kunde vara. Hoppas du får en skön helg/kram

Camillas Foto sa...

Vilken härlig utflykt ni gjorde, killarna ser väldigt nöjda ut!
Ha en skön helg
Kram