måndag 26 oktober 2009

Färg eller färglös......? Vad tilltalar ögat mest? Jag har svårt att bestämma mig. Hösten är ju så bra på det viset. Att man kan få färgkickar eller vila ögonen åt det gråare hållet. Idag har jag vältrat mig i gulbruna färger och för ungefär en vecka sedan när jag var ute i dimman kunde det se ut så här.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är det som är så bra med hösten. Vi får allt på en gång. Det kan faktiskt vara riktigt skönt att vila ögonen på det grå en stund också. Fina bilder, Karin. Sov så gott.

Photos by Storm sa...

Vilken fin header. Är den ny? Håller med dig om att hösten är färgsprakande men jag ser att dimman och fukten ligger tungt hos dig också. Vackra bilder men nu längtar jag efter en solig och klar dag. Ha det så bra/kram

Cecilia sa...

Själv tycker jag att det känns ganska tungt när det är så här grått. Men i dag fick jag se solen och lite blå himmel en stund.

oumberligating sa...

Hej FönsterKarin! Vilka härliga bilder, som vanligt!
Undrar om du på något sett är lite "medskyldig" till dagens inlägg hos mig, inte foto direkt, det fanns ju inte på den tiden!
Men så nära ett foto man kanske kunde komma på 1700-talet!
Onsdag idag! Snart helg igen (ler)!
Ha det bra och kram ifrån Peter!
PS: Hälsa din Man ifrån mig och visa inlägget så blir han lycklig!

Camillas Foto sa...

Det är svårt att välja, ena dagen gillar jag färg mest och andra sv/v. Just idag gillar jag din färgbild mest men imorgon gillar jag kanske den andra...
Ha det bra
Kram