onsdag 7 oktober 2009

Grön

Som sagt bjuder hösten på många färger. Men mossan är väl ändå en trotjänare året om, alltid grön och mjuk och fin. Även dessa bilder kommer från gårdagens undersökning av hagen där fåren gått. Brukar bli en del krälande på marknivå med macrot, denna gång blev jag nog extra skitig, gissa varför ;-)?

7 kommentarer:

Hero sa...

dina höstbilder är fantastiska! jag njuter...
och hoppas på vackert väder till helgen så jag också hinner njuta av allt det vackra i naturen.
kram

oumberligating sa...

Verkligt fina höstbilder, fast här inne hos mig är det just nu vad man skulle kunnakalla för "cyberfest" du är bjuden om du vill, bara hämta något gott att dricka och skruva upp musiken, för trots allt så är det LillLördag!
När jag ofta pratar med svårt sjuka om vad de saknat att det inte gjort i livet så är det ofta jag får svaret "spontanfest", därför så har jag just det nu (ler)
Vet inte om det funkar men lite smårtrevligt har vi som kommit igång (ler)!
Ha en fin kväll....hm...snarare natt!
kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Tack för att du tittade förbi iallfall, blir det en massa fina bilder ifrån utflykten imorgon kanske? Sov Gott!
Kram ifrån Peter!

Photos by Storm sa...

Så härligt att sortera i höstens färger, vackra bilder allihop. Mossan är så vacker när man kommer nära. Nu måste jag ha ett macro, punkt slut. Jag har sagt det så länge.Ha en bra dag/Lis

Camillas Foto sa...

Mossa är alltid kul att fotografera, gillar de där sakerna som sticker upp ur mossan men vad kallar man dem egentligen? Det kan väl inte vara blommor, frön kanske?
Ha det bra
Kram

Nattsyrran sa...

Du har verkligen fångat det lilla och det vackra som så många inte ens ser. Men när jag går med min kamera så är det också just det där små små tingen som är så vackra och intressanta. Jättefina bilder. Kram

Kerstin sa...

Hehe, jo jag kan tänka mig att du blev lite extra skitig. ;)
Men fina bilder blev det och mossan är så fantastiskt fin att fota. Man kryper mer än gärna i lite skit för mossans skull.
Ha en fin fredag.