onsdag 28 oktober 2009

På väg hem
13 kommentarer:

Mats Andersson sa...

Härliga bilder i dimman.
- på något sätt gillar jag den understa bäst. Vet inte vad det är som gör att den fångar mitt intresse... Grenarnas upprepning. Och vinkeln.

/Mats

Ninni sa...

Det ser ut som du haft en härlig promenad! Vilka sköna bilder.Den dimmiga vägen och de tre grenarna med gula löv är mina favoriter. Visst är det vackert med jordfärgerna och det grå också men ibland kan det vara skönt med en stunds solsken.
Kram Ninni

Kerstin sa...

Härliga bilder från din väg. Bilden på katten gillar jag, de regntunga grangrenarna likaså, men de bästa är den dimmiga vägen och den sista bilden.
Ha en fin torsdag.

Camillas Foto sa...

Underbara bilder!!!
Ha det bra
Kram

Anneli sa...

Kattbilden är bedårande fin! Gillar dimbilder, det ger sån känsla

Niklas exponeringstränar sa...

Bilden på vägen + den på katten är jättebra. Det finns ett djup tack vare bra komposition enl. modellen förgrund-motiv-bakgrund. Vägens slingrande och granen i förgrunden gör första bilden samt att du fick med lite väg i kattbilden. Kanske den sista (på katten alltså) vunnit på att beskäras lite i överkant!?
Ha en bra dag
/Niklas

Karins fotoblogg sa...

Snyggt, så snyggt!

Kram

Hero sa...

Vackra bilder! Katten är väldigt söt:)
önskar dig en fin helg med din familj. Kram Maria

mariek sa...

Du har helt klart entrevlig väg att gå på väg hem :) Härlig dokumentation, tycker jag.

Smamman sa...

Jättefina bilder. Gillar bilderna i din header jättemycket också. Jag saknar verkligen skogen här. T.o.m spindelnäten som man brukade få i ansiktet när man var ute och sprang som på grankvisten :-) Din blogg får bli mitt substitut. Hoppas ni får en trevlig helg! Kram

Cecilia sa...

Vackra höstbilder. Jag gillar alla!
Ha en trevlig helg!

Photos by Storm sa...

Fint, skulle gärna följt med på den promenden. Jag gillar den första men också grankvisten som är full med fukt och spindelnät. Hoppas du får en skön helg/Kram Lis

Nattsyrran sa...

Vacker väg och du har verkligen fångat känslan av en höstdag. Underbart!!