måndag 12 oktober 2009

Höstporträtt

Idag har C blivit lite piggare från sin feber. Vi tog en runda med Frasse på fm och C satt i vagnen påpälsad som bara den. Eftersom det gick bra och C verkade pigg tog vi med oss lite mellanmål och traskade ut i närmsta skogen och hoppade på stenar ( C mest). Passade på att träna lite på porträtt och av någon konstig anledning så blev de flesta från den här vinkeln.
Finns det någon bättre rekvisita än skogen i höstskrud, så säg!
Det är så vackert ute nu så man får ju abstinens så fort man inte har kameran med sig. Måste försöka slappna av och bara njuta utan kameran ibland, men det är svårt kan jag erkänna.

5 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Hösten är fin..men känns inte bladen denna höst lite bruna? Tycker att de liksom aldrig hunnit bli så där gul-röda som sig bör. Nåväl.
Trevlig a höstbilder på C. Gillade nog den sista av de tre. Helt plötsligt så har man (av ngn outgrundlig anledning) börjat titta efter blänk i ögat...så kan därför att jag gillade sista bilden mest.
Ha en trevlig kväll.
/Niklas

Photos by Storm sa...

Fina bilder på C och jag tycker han ser ganska pigg ut. Jättefina bilder från dina höstpromenader också. Håller med dig om att man borde lämna kameran hemma ibland...och bara njuta/Lis

Veronica sa...

Vad härliga bilder på C, tur att han piggat på sig det är aldrig kul med sjuka barn. Jättefina höstbilder du bjussar på!!
=)

Kerstin sa...

Jättefina porträttbilder. Gillar framförallt den tredje bilden.
Musikvideon - ja, jag tror nog inte du kommer att se den på MTV. Jag skämtade lite, men faktum är att jag glömde totalt att fråga dem vad de skulle ha den till. Det är möjligt att de filmade för nåt skolprojekt eller ungdomsgård eller dyl. Men visst hade jag roligt en stund. :)
Ha det gott.

Nattsyrran sa...

Härliga bilder, så där skönt spontana som det blir på barn. Och visst är hösten vacker och passar utmärkt ihop med kameran!!
Jättefint!!
Kram