lördag 17 oktober 2009

Tack för idag!Har haft en mycket trevlig kväll med god mat och trevliga middagsgäster. C somnade som en stock och maken sitter med bokföring nu (!). Själv drogs jag av någon underlig anledning till datorn jag med och tittade igenom mappar från veckan som gått och öppnade några bilder i ps. Denna gång blev det bara lite uppskärpning och beskärning, skönt med sådana bilder ibland. Den ståtlige modellen ligger just nu och snarkar på köksgolvet... och jag ska faktiskt gå och göra det samma...fast en trappa upp på ett mer mjukt underlag.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Fina bilder. Jag gillar bilderna på er hund.
Sov så gott.

oumberligating sa...

Fina bilder på Frasse, gillar hundar och de brukar gilla mig!
Blänket i nosen är lite speciellt, det gillar jag, våran hund vi hade när jag växte upp hade en ovanligt stor nos, kanske därför jag gillar det!
Hmmm...........skriver om nosar idag, intressant, får göra en egen liten psykiskt hälsoanalys av mig själv (ler), ja du ser vad kan inte lite fina bilder framkalla?
Som sagt Söndag idag, ny vecka på gång, ha det så bra som det bara går!
Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Sådäringa, nu har jag "knåpat" in Wijk Antik i min vänsterkolum!
Kram ifrån Peter!

Photos by Storm sa...

Så fin din trötta modell är. Våra trötta modeller ligger aldrig på ett golv. Hundbädd, soffa, säng, kuddar och gärna täcke. Frusna afrikaner eller bortskämda jyckar? Ha en bra vecka/Lis