lördag 17 januari 2009

Bokhyllan Billy

Vem drömmer inte om att starta eget? Vara sin egen chef och kunna lägga upp arbetet lite som man vill. Vi är på gång att förverkliga vår dröm, det går väldigt långsamt, men vi tar små små steg i taget. Om vi lyckats få det hela att börja rulla så småningom så dröjer det nog ett bra tag innan vi kan överleva på det, men kanske en dag...

Idén bygger på att köpa och sälja främst gamla böcker - just det, vi ska öppna ett antikvariat. Det kommer huvudsakligen bli internetförsäljning, men också via mässor och dylikt.
Vi har renoverat vårat s.k. stall och har fått lokalen i ordning, förutom lite el som ska in och sedan är det bara lite möbler och bokhyllor, just det bokhyllor!

Ikea hade rea och vi slog till på 12 st. Billy bokhyllor. Inte vilka Billy bokhyllor som helst, nej då, vi hade sådan tur att vi kom åt förra säsongens lite mer exprimentiella design hmmm... svarta med vitt mönster föreställande snökristaller.
Jag säger bara, tur att vi inte bestämde oss för en mönstrad fondtapet. Nu har vi det, lite överallt.
Idag bestämde vi oss iallfall för att ta tag i det där med bokhyllorna och jag kan meddela att vi fortfarande är lyckligt gifta och 8 av 12 är färdigmonterade. Dagens arbetsfördelning var att maken fixade monteringen och jag fotade det hela och sonen upptäckte nya prylar att peta/skruva på. Och så drack vi kaffe och åt pepparkakor.

2 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Tackar för kommentar om bild + header. Jag har tagit bilden men frugan hjälpte mig med photshopandet. Snygga bokhyllor. Det vill till att man inte har anlag för EP :-)
Hälsa make + son och simma lungt.
/Niklas

Ulrica sa...

Fina bilder, läckra bokhyllor och det var bra att ni fortafarande är gifta ;)) Häftig dröm ni förverkligar - jag älskar böcker. Både gamla och nya.