måndag 26 januari 2009

Fototriss - Ätbart

Idag kom jag som sagt hem på morgonkvisten efter en relativt god natts sömn på jobbet.
Det skulle ha behövts tagits hand om både det ena och det andra när det kommer till husgöromål. Men denna morgon passerade jag nonchalant förbi högar med kläder, utspridd disk på diskbänken och diverse annat stök och bök. Vissa dagar klarar jag av det galant och vissa dagar får jag små hysteriska utbrott när man snubblar på allt och när C kommer med en näve "hå hån" (hårstrån från hunden) som svävar omkring som små moln längs golvet.
I vilket fall så såg jag ett tillfälle att fota lite mitt i detta kaos, för att få tiden att gå innan det var dags att hämta C hos dagmamman.(För alla som undrar så verkar C trivas mycket bra hos båda sina dagmammor. Lite gråt blir det allt vid avlämnandet med det går tydligen snabbt över, speciellt när det finns stora fina lastbilar och traktorer att leka med.)
Ja, just det jag skulle försöka mig på ett fototriss igen. Denna gång är temat "ätbart" och jag hade inte mycket roligt i kylskåpet, så jag fortsatte till frysen där jag hittade dess läckra bär.
För att se flera aptitretande bidrag se här

9 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Snyggt! Jag gillar alla tre. Finfina färger och mumsigt ser det ut. Men om jag ändå ska välja någon så blir det.... tvåan...nä trean. Äsch, snygg serie helt enkelt. Jag är hemma med O idag. Han är förkyld började i fredags typ... Hosta och feber och lite kass mage. Hur har ni det då?
Tjingeling!

Camillas Foto sa...

Härliga bilder av härliga bär, blir så sugen på blåbär...
Ha det bra
Camilla

Ulrica sa...

Så smarrigt. Bär är fantastiskt gott. Bild nummer är att magisk, gillar den jättemycket. Och trean är riktigt snygg med bara ett endaste blåbär i fokus. Kul att det fungerar bra med dagmammorna, är ett gissel om det inte vill fungera.

Niklas exponeringstränar sa...

Schyssta bär! Nr 1 ser nästan ut som nån slags insekt gjord av godis...Jag gillade nr 3 bäst och bilden hade (om jag får tycka) blivit ännu bättre med liiiite mer skärpa på resterande bär. (denna kommentar lämnar jag ofta till K, alltså mer skärpa...Hon brukar inte hålla med :-) Så kan det gå.
Ha en kväll
/Niklas

Foto-janne sa...

Fina bilder. Riktigt snygga bakgrunder. Trean är värd att ta ut på Canvas. Man blir sugen på sommar.

Cissi sa...

Härliga bilder. Gillar nog den första bäst men de andra är inte långt efter.

Knicke sa...

Otroligt snygga!! Jag kollade lite andra mat-triss och dina var verkligen en av de bättre! Jag gillar den översta bäst; den har nästan något erotiskt över sig!

Anonym sa...

Verkligen fina bilder, och gott ser det ut också!

Anonym sa...

Blåbärsbilden är finast! =)