söndag 25 januari 2009

Maja och trädetTulpanens resa är slut. Hade hoppats på att den skulle slå ut, som tulpaner brukar göra. Men denna tulpan valde att ge upp precis innan för att torka ihop som ett skrynkligt papper. Tack för den tiden du gav, kära tulpan.

Idag vräker det blötsnö ner från himlen. Vintern är långt ifrån över. Ska snart åka och jobba så jag hinner inte skriva så mycket mer.

Skulle hämta morgontidningen då jag möttes av en trött katt på hatthyllan. Katter vet hur man ska njuta av en snöig gråmulen dag.

Trädet är en av två oxlar som växer alldeles utanför vår ytterdörr. Har ju laborerat en del med vitbalansen på sistone. Hade nog glömt att ändra tillbaka, därav den blå tonen. Men jag tyckte det passade på just detta motiv. Får trädet att se lite spöklikt ut.

3 kommentarer:

Ulrica sa...

Vilken fin katt - och visst kan de njuta av livet. Trädet blev drömskt i det blåa skenet. Och du - du har något att hämta hos mig för att du har en supermysig blogg där jag trivs att titta in.

http://ulricatorning.blogspot.com/search/label/Utm%C3%A4rkelser

Niklas exponeringstränar sa...

Bra porträtt på katten! Och bra placering på tulpanbilderna (inlägget innan). Mkt snyggt och som jag tycker, mycket mer intressant än rätt-uppochner-placering. Topp!
Hälsa La Familia

Karins fotoblogg sa...

Skön stil Maja har! Jag gillar den blå tonen på trädet. Som jag skrivit vid något tillfällen eller fler kanske... så behöver det inte vara rätt för att det ska bli "rätt". Eller hur?!
Kram