söndag 4 januari 2009

FrostigtVar ut för några dagar sedan för att inte missa den diamanttäckta marken, då jag tog dessa bilder. Nu verkar ju denna vackra markbeklädnad hålla i sig, så man kanske får chans att komma ut igen när solen lyser så där lagom.
Idag har vi förvisso varit ute i kylan (-15), men det blev inte så mycket foton på frost denna gång. Min kära mor och far (momo å mofa säger sonen) har varit hit på f.m. och hälsat på. De hade med sig en riktig pulka till barnbarnet och han satt så stolt nerbäddad i den medan vi drog honom kors och tvärs över tomten. Är en sådan pulka som kan dras av en hund, men vi måste skaffa rätt sele m.m. först. Så får vi se om Frasse får ur sig lite av sin överskottsenergi.
Nu vaknar nog sonen snart från sin e.m. lur, så nu är det färdigbloggat för idag.3 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Hej!
Jag har precis hittat hit via Karins fotoblogg. Fina frostbilder, vissa av frostkristallerna liknar nästan sockerkristaller.
Ha det bra
Camilla

Karin sa...

Hej Camilla!
Tack! Kul att jag lyckats fånga "sockerkristaller". Måste erkänna att jag inte vet hur de ser ut, men det ska jag kolla upp. / Trevlig kväll ! / Karin

Karins fotoblogg sa...

Vackert Karin! Idag har jag varit och försökt föreviga en modeuppvisning på en mässa. Gick sådär kan jag säga! Lättare att fota frost... och blommor.
Sov gott!