fredag 2 januari 2009

Fredag?

Känns inte som fredag idag. Möjligtvis tisdag eller någon annan dag mitt i veckan. Men jag blir ju bara glatt överraskad när insikten plötsligt kommer över mig, speciellt nu när jag är ledig i helgen. "Fridays I'm in love... (The Cure) stämmer mycket bra. Man får lite av en kick när det är fredag (OM man är ledig lör-sön som sagt).

Vad har jag gjort idag då. Började dagen på jobbet (sovande jour) och avslutade ett gardinprojekt där innan jag for hem till en utpumpad äkta hälft/ pappa som haft fullt upp med en energifull son som hittat på både det ena efter det andra... Men när jag kom hem låg de och sov. Maken drog sedan iväg in till stan för att bl.a. köpa ett nytt bastuaggregat. Så om vi har tur så kanske det blir lite bastubad innan vintern är slut!

Själv tog jag sonen i vagnen och den ännu mera energifyllda hunden ut på en promenad innan mörkret föll. Frusen som jag är drog jag på mig täckbyxor och en lite för trång jacka (p.g.a. en tjock tröja inunder) ....misstag!! Eftersom vår eftersatte hund (som får gå på för lite promenader) är som en adrenalinstinn polishund (om man bortser från lydnadsdelen), så var jag svettig av allt dragande i kopplet och tillsägelser (ex. fot!!!) redan innan vi kommit halvägs. Så kort sagt var denna promenad ingen njutning utan ord som sjöblöt skulle passa bättre in.

Nu till kvällen när lugnet har lagt sig har jag passat på att smutta på lite Julöl, ätit smågodis framför datorn och druckit lite te. Ska väl snart göra kväller... God Natt!

7 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Saturdays I´m in love... också! :) Fast den låten har inte skrivits än va? Tack för det fina mms:et! Mycket smickrande att han har koll på oss(min mobil har slut på kontanter, det är därför jag inte svarar...)(och ladda det känns liiite aningens för jobbigt....)Visst är det härligt att bli så där svettig? Or not. Jag kunde nästan se er framför mig när jag läste ;)
Hoppas ni får en skön(besöksfri;) ) helg!
Kram
ps... just det glömde nästan bort att säga att din "header" ser väldigt fin ut! Frost är så snyggt!

Karin sa...

Nej, den låten finns inte än... så ta chansen, kanske blir en hit den med;-)
Ja mr.C har stenkoll. han brukar bläddra bland julkorten och fastnar varje gång vid ert och då börjar han rabla...
Tänk nu har jag bytt mall igen. Har haft lite problem att få in "headern" snyggt. Nu ser det lite konstigt ut igen, hmm.
Tack och hej så länge

oumberligating sa...

Hej Oumberligapeter här! Tycker din blogg verkar trevlig och fotodagbok är en kul blogg form. Kommer följa den om du tycker det är okej, trevlig kväll mvh från Peter!

Karin sa...

Hej Oumberligapeter!
Vad roligt att du tycker det. Det är bara trevligt att du vill följa den. / Mvh Karin

familjen Rydén sa...

Den sista bilden var perfekt komponerad och snygg!

Karins fotoblogg sa...

Men nu ser väl bloggen snygg ut?!!

Karin sa...

Tack fam. Rydén!

Karin: Ja, jag är väl iallafall på väg i rätt riktning va...!?