torsdag 8 januari 2009

Solglimt
Har varit ledig idag och strosat omkring hemma. Rensat bort lite för små vinterkläder från sonens vindtergarderob. Han växer så det knakar och han ska dessutom börja hos dagmamma nästa vecka varifrån vi har fått en lista på vilka kläder han behöver extra osv. Så jag kände att vi måste ha lite koll på vad han har och inte har. Börjar kännas lite nervpirrrigt inför inskolningen och han har dessutom börjat bli lite "mammig" igen. Vi har ju varit hemma med honom i ca 1 ½ år nu, och nu ska man förlita sig på att någon annan tar honom under sina vingar. Men det ska nog gå bra.

Magsjukan, om man ska kalla den det, har sakta men säkert flugit sin kos för min del iallfall. Maken hade vissa känningar av den igår, men peppar peppar...
Tog mig iallafall ut på en tur med sonen och hunden på f.m och solen kikade fram typ en eller två sekunder och då var man ju snabb som en kobra med kameran och fångade den mellan träden.
Frasse provade för första gången att dra pulkan till sonens förtjusning. Vi gick inte långt men vi blev förföljda av vår katt Maja så Frasse tappade koncentrationen emellanåt.

Det sista foto togs som synes i höstas på vår trogne vän. Ståtlig återigen från profil-höger.

Inga kommentarer: