tisdag 6 januari 2009

Vatten


Nej, det blev bara för deprimerande med föregående bilder. Nu vill jag bara tänka på roliga saker. Och vad blir man som förälder mest glad av, jo när ens barn är lyckliga! Här är ett sådant tillfälle. Häromdagen fick min son som han ville, nämligen "diska". Han bara älskar det och vill inte sluta.

8 kommentarer:

familjen Rydén sa...

Bra värme, både i fotoobjekt och i komposition. Riktigt snygg bild (sedan är det ju för sött med mörka barnhänder som håller fast i något...).

Karins fotoblogg sa...

Håller med föregående talare! En bild som man dessutom blir glad av!
Kram

Camillas Foto sa...

Bilderna du visade igår är jättefina, speciellt den första på det söta huset.
Kul att du vill vara med i månadsbilden, länkar till dig den 31/1.
Ha det bra
Camilla

Karin sa...

Fam. Rydén och Karin: Roligt att höra! Ja, det är någotspeciellt med små barns händer och även händer överhuvudtaget tycker jag.

camilla: Roligt att du tycker det! ja, det är ju en jättebra idé. har huvudet fullt av idéer på motiv... får se hur det går då jag är lite av en nybörjare.
/kramar till er alla

Niklas exponeringstränar sa...

Tack för kommentar på min lilla halvsovande fotoblogg. Din blogg finns nu tillsammans med frugans dito på min länklista.

Karin sa...

Hej Niklas! Ja, du hade många fina bilder. Har gjort några besök, så jag länkar till dig jag också.

jernsaxen sa...

Det måste vara lycka det när ens barn vill diska, har svårigheter med att få mina att över huvudtaget plocka in/ut i diskmaskinen mvh från Peter!
PS: Man får se sina bilder som en termometer på sinnesläget för stunden, måste gör något åt min andra blogg www.oumberligating.blogspot.com två grådaskiga bilder på raken, en ful brödrost sedan en låda i grått/svart/vitt med piller på, hur kul är det(ler) Ha en fin dag vi hörs och ses här i "cyberrymden" mvh från Peter!

Karin sa...

hej Peter!
Ska genast ta mig en titt på den fula brödrosten m.m. Tack för kommentaren! / Karin