torsdag 29 januari 2009

TACK!


Tusen tack för utmärkelsen Karin! Och tack för att du finns både här i bloggvärlden och i den riktiga, det känns tryggt!

Jag som lyckas fota bra ibland och mindre bra lite oftare trodde aldrig att någon skulle bemöda sig att titta in här. Men med stärkande ord och konstruktiv kritik från Karin m.fl har jag fått lite bättre självförtroende och känner mig ännu mer taggad att utveckla mitt fotande och bli lite bättre för varje dag. Så TACK till Karin igen och till alla snälla bloggare därute.

Vill också bara säga att jag tycker att det är så himla roligt att fota och blogga och jag önskar därför att jag hade mera tid att fota och besöka fler suveräna fotobloggar m.m. som jag vet finns därute.

Det är alltid mycket inspirerande att besöka Karinsfotoblogg, så om någon som läser detta inte har gjort ett besök där så GÖR DET! Karin är förutom en mycket trevlig person också mycket en mycket duktig fotograf! http://www.karinsfotoblogg.blogspot.com/

2 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Ååå TACK för tacket. Jag, trevlig, äsch?!! ;) Och duktigt fotograf? Äsch(igen) men jag tänker faktiskt suga åt mig lite för en gångs skull! :)
Jag önskar också verkligen att det fanns mer tid till detta roliga! Och vet du, jag tycker vi ska åka på trevliga utflykter i vår, familjen W och familjen K med våra kamror i högsta hugg. Och M som inte har skaffat sig en fotoblogg ännu, ja han får vakta barnen ;) Jag vet en utflykt i alla fall som vi måste göra... Fjärilshuset på Haga. Där finns det foton man kan ta! Och trevliga saker för barnen att se såklart. Stora som små.
Kram

Karin sa...

Ja det är bara att suga i sig! Ja,visst ska vi åka på utflykter. M kan ju passa barnen och vara matrialförvaltare, så fotar vi;-)
Fjärilshuset låter spännande. Ett annat ställe i Stockholmstrakten som jag skulle vilja besöka är Carl Milles gården. kanske inte så kul för barn dock. Hej svejs! God natt.